Iraqi Reacherer Repositories
  • Home (current)
  • Collections
  • اسم الجامعة
  • الوصف التعريفي
  • المجال العلمي
  • التصنيف القياسي للموضوع
  • سنة اعداد البحث
  • لغة البحث
  • حالة النشر
  1. Home
  2. Creator info
  3. سوسن علي حميد محمد الحلفي
  4. Go
  • Found 6 results ...
  • Fatty acids composition by(GC-ms) and most important physical chemicals parameters of seed oil pomegranate and grape
    By: سوسن علي حميد محمد الحلفي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • The nutritional value and antioxidant activity of bay leaves(Laurusno bilis L.)
    By: سوسن علي حميد محمد الحلفي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Estimation of Benzoic acid and trace elements in some fresh food and processed foods in Basrah market- Iraq
    By: سوسن علي حميد محمد الحلفي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Use of essential oil for Nigella(Nigella sativa) and Spearmint (Mentha spicata)) to prolong shelf life duration of soft whit cheese
    By: سوسن علي حميد محمد الحلفي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Study of effect added natural antioxidant on physico chemical characteristics from corn oil used deep frying
    By: سوسن علي حميد محمد الحلفي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Study of effect added natural antioxidant on physicochemical characteristics from corn oil used deep frying
    By: سوسن علي حميد محمد الحلفي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية